Skjul Blåt Tick til Falsk WhatsApp Sender ved at holde Læs kvitteringer



WhatsApp er den mest populære messaging service og fungerer godt sammen med næsten alle Smartphones. WhatsApp giver dig besked om leveringsstatus for din besked, næsten i realtid. De to grå og blå flåter ved siden af ​​send besked angiver leveret og læs status af din besked.

Dette er en god funktion for at sikre, at beskeden leveres til modtagere WhatsApp indbakke. Du kan skjule denne leveringsstatus, hvis du deaktiverer Læs kvitteringer fra WhatsApp Settings> Konto> Fortroligheds vindue. Desværre vil WhatsApp skjule leveringsstatus for dine meddelelser, når du har slukket Læs kvittering, fair deal .... Ret?

Nogle af os kan ikke lide dette og har brug for en alternativ metode til at skjule meddelelsesstatusen i indbakken, mens de ønsker at se deres sendte beskedstatus. Der er et arbejde rundt for at gøre dette muligt med få enkle trin.

Vi viser her hvordan du gør dette uden yderligere app eller rooting. Vi viste de fleste trin med Android og IOS skærmbilleder. I WhatsApp vil disse trin være ens i andre platforme som Windows eller BlackBerry OS.

Android og iPhone har en meddelelsesindstilling, der kan vise få tegn til ny WhatsApp-besked på Smartphone, selv i låseskærmen. Hvis du vil have en besked, når du får en besked, skal du tænde dette fra telefonens underretningsindstillinger.

På din iPhone-indstillinger> Meddelelse> under Meddelelsestype> WhatsApp> Tillad besked (tænd), Vis i meddelelsescenter (tænd), Vis på låseskærm (tænd).

Når du ser WhatsApp-meddelelsen på din telefonskærm eller WhatsApp hovedskærmen selv, skal du ikke åbne WhatsApp-applikationsafsendervinduet.

Det første skridt er at tænde flymodus på din telefon. Til Android Gå til Menu> Indstillinger> Trådløs og netværk> Tænd for flytilstand.

Disse flytilstand kan hurtigt komme ind på Android: Hold tænd / sluk-knappen> Telefonindstillinger> Flytilstand> Tænd eller du kan tænde direkte fra meddelelsespanelet.

På iPhone Gå til Indstillinger> Tænd for flytilstand eller Tænd for flytilstand fra kontrolcenter.

Når du tænder for flymodus, afbrydes din telefon fra internettet, og WhatsApp Read Status opdateres ikke til afsenderen. Nu åbner du WhatsApp ansøgning og kan læse din nye besked.

Slet beskeden straks efter at have læst fra WhatsApp. På Android skal du trykke på Besked, som du vil slette, og klikke på papirkurv-ikonet øverst. I iPhone skal du trykke på massage, som du vil slette, og vælg slet og klik på papirkurv ikonet nederst.

Nu skal du lukke WhatsApp app fra baggrunden, før du forbinder din telefon tilbage til internettet. I IPhone> Dobbeltklik på Home Button og skru op WhatsApp-vinduet fra skærmen. I Android, klik på ' Oversigt knappen ' og træk WhatsApp væk fra væk.

Nu Sluk for flytilstand for at forbinde din telefon til internettet. Android, Sluk flyvemaskinemodus fra meddelelsespanel eller iPhone Sluk fra Kontrolcenter.

Nu vil WhatsApp-afsenderen se meddelelsen ulæst status for den besked, du har slettet fra din telefon. Du kan gentage dette trick for at skjule WhatsApp-meddelelse, læs status for enhver afsender eller besked, du ønsker.

Forrige Artikel

Hvorfor og hvordan du skifter Display Manager på Ubuntu?

Hvorfor og hvordan du skifter Display Manager på Ubuntu?

Spørg en Linux-bruger, hvad der er det bedste ved det, og de vil nok sige, at det er platformens open source-natur. En af de bedste konsekvenser af open source-naturen er, at du kan ændre næsten alt om dit Linux-baserede operativsystem, som Ubuntu, Arch, Fedora osv. Og med så mange valg som Linux-distributionen, du vil bruge, skrivebordsmiljø, kernen og endda skærmadministratoren er det ret svært at ikke prøve et par ting og se, hvad der passer dig bedst. Nysger...

Næste Artikel

Sådan deaktiveres eller aktiveres appmeddelelser i Windows 10

Sådan deaktiveres eller aktiveres appmeddelelser i Windows 10

Windows 10 er ude med nye sæt funktioner og brugergrænseflader ændres fra den tidligere version Windows 8.1. Et af de vigtigste træk, som Microsoft tilføjede i Windows 10, er Meddelelsescenter, der modtager alle meddelelser fra System og Apps, og de vil blive gemt. Inden for få dage efter brug af Windows 10 vil vi være vant til at bruge det effektivt, og vi kan føle, at nogle af meddelelserne skal undgås. Hvis du...