Denne enkle tip hjælper dig med at sikre din Facebook-konto



Denne artikel hjælper dig med at sikre din Facebook-konto, hvis du har mistanke om, at nogen hackede din Facebook-konto og misbruger kontoen uden din viden. Dette er også nyttigt, hvis du har glemt at logge ud af din ansigtsbog, du har åbnet fra en offentlig eller kontorcomputer, og du har glemt at logge af.

Dette indlæg viser, hvordan du logger fra din Facebook-konto på afstand fra alle de andre enheder og hjælper også med at indstille underretning. Når du har aktiveret meddelelser, får du e-mail eller SMS-besked baseret på dine indstillinger, hvis nogen logger ind på din Facebook-konto. En god funktion til at holde øje med din Facebook login aktivitet.

For at få sikkerhedsindstillingen, skal du klikke på indstillingsknappen øverst på Facebook-siden efter at logge ind på din konto. På venstre side skal du se sikkerhedsindstillingen under Generelt.

Anerkendte enheder: Se denne indstilling i de aktive sessioner, og klik på Rediger. Bemærk, at Facebook vil vise de anerkendte enheder, og det fortæller, hvor mange forskellige enheder eller browsere du tidligere har brugt til at logge ind på din Facebook-konto.

Aktive sessioner: Når du udvider de aktive sessioner ved at klikke på Rediger, vil den vise en liste over Facebook Access historie, og disse sessioner kan lukkes ved at klikke på Afslut aktivitet. Hvis du ikke genkender nogen af ​​disse sessioner, skal du straks klikke på Afslut aktivitet. Denne liste viser dig omtrentlig placering af hver session for nemt at finde ud af uautoriseret aktivitet fra et ukendt sted.

Login-underretninger: Login-underretninger hjælper med at tilføje yderligere sikkerhed til din konto. Du kan vælge enten tekstbeskeden eller e-mail-adressen som en anmeldelse for hver log-inaktivitet fra ukendt enhed. Denne funktion giver dig mulighed for at overvåge Facebook-loginaktiviteten i realtid.

Hvis du virkelig har mistanke om en usædvanlig aktivitet på din Facebook-konto, skal du aktivere denne indstilling. Når du har bekræftet hackingsaktivitet med din konto, skal du omgående ændre adgangskode, sikkerhedsspørgsmål og genoprettelsesspørgsmål for at beskytte din konto.

Forrige Artikel

Hvordan synkroniserer du Google sekundære kalendere på iPhone / iPod?

Hvordan synkroniserer du Google sekundære kalendere på iPhone / iPod?

Facebook Twitter pinterest WhatsApp Telegram Googles sekundære kalendere er vigtige, hvis du bruger til at planlægge din skole, forretningsbegivenheder som en separat post. Sekundære kalendere er bedre valg, snarere dukker op med din primære kalender for alle begivenheder i dit liv. Du kan dele sekundær kalender med din kollega eller din kontorassistent, og du kan give dem adgang til at redigere eller tilføje nye begivenheder. Hvis...

Næste Artikel

Sådan deler du Live Location på WhatsApp?

Sådan deler du Live Location på WhatsApp?

Live placering deling er en livreddende funktion, når du er i en problemer med at tabe på gaden. Vi har allerede forklaret, hvordan du udfører live placering af iPhone med Message apps. WhatsApp er nummer 1 gratis chat app og tilbyder funktionen live location lige fra app chat vinduet. Lad os nu forklare, hvordan du deler live-placering på WhatsApp for både Andoird og iPhone-brugere. Sen...