Sådan deler du billeder og indsættes i album i Google Fotos?



Facebook Twitter pinterest WhatsApp Telegram

    Google lancerede Google Photos App i 2015 med ubegrænset billedoploadningsplads til smartphone-brugere. På meget kort tid blev Google Fotos en af ​​de bedste Photo Backup-apps blandt smartphone-brugere med fantastiske funktioner og gratis backup-service. Dag for dag fortsætter Google Developers med at tilføje mange funktioner som evnen til at oprette collager, film og stiliseringsmuligheder, AI-integration osv. Med AI-forbedring blev Google Fotos mere socialt, kan se tilbage på minder og kategorisere fotos til albums.

    For nylig introducerede Google-udviklere flere funktioner til at dele Google Fotos med venner, uploade billeder til andet delt Google Album osv., Hvilket gjorde denne fotobog til den bedst mulige Cloud-baserede Photo Backup-tjeneste nogensinde. Lad os gå videre dybt og se Google Photo-funktioner som foreslået deling, delte biblioteker, Google Fotos Album-samarbejde osv.

    Aktivér Google Photos Suggested Sharing

    Google Fotos er blevet mere sociale nu end nogensinde før og har gjort deling ubesværet. Brugere kan tage et billede, og det er alt. Google Fotos analyserer billedet ved hjælp af ansigtsgenkendelses- og maskinindlæringsfunktionen, og tryk derefter på en meddelelse, der skal deles, og til hvem du skal dele. Hvis det ikke er nok, vælger Google Fotos kun de bedste billeder fra de tilgængelige fotos. Foreslået deling gør det muligt for brugeren at dele billeder med de personer, der er foreslået af appen, fjerne unødvendige forslag eller tilføje et nødvendigt forslag.

    Hvis du vil dele billederne med en person uden Google Photo, kan du dele den via et link, der kan sendes via e-mail eller SMS. En bruger med en invitation til en anden persons delte album kan tilføje deres egne fotos til samlingen, som kan ses af alle med adgang til albummet. Hvis du springer over et forslag til deling, vises det i et afsnit kaldet hoppede forslag som vist på billedet ovenfor.

    Indstil delte biblioteker til Google Fotos

    Google Fotos har gjort det meget nemmere at dele din komplette fotosamling med andre. Du kan også konfigurere for kun at dele billeder af bestemte personer, og den funktion, der gør det muligt, hedder Delt biblioteker. Den fremhævede anvendelse af denne funktion er, at par deler billeder af deres børn. Denne funktion kan udnyttes af venner, familiemedlemmer og overhovedet. Man har mulighed for at gemme alle eller de foretrukne billeder fra de delte fotos fra dette bibliotek. Dette gør det muligt for en bruger at gøre disse fotos søgbare. En bruger kan også vælge at dele billeder kun fra en bestemt dato og fremefter.

    For at oprette delte biblioteker skal du gå til menuen i Google Fotos. Fra listen skal du trykke på 'Del dit bibliotek', som vil tage til en liste over kontakter for at dele billederne. Vælg foretrukne kontakter og vælg, om du vil dele alle fotos eller fotos af bestemte personer fra en bestemt dato eller fra et hvilket som helst tidspunkt.

    Deling af Google Fotos med andre

    Google Fotos lader dig ikke kun dele billeder, men tilbyder også nogle delingsindstillinger. En bruger kan tillade andre at se et album, de har oprettet, tillade andre at tilføje billeder til et album og lade andre kommentere et album. For at give andre mulighed for at se et album, du vælger andre, skal du åbne et album og vælge mere knappen (prikkemenuen) øverst til venstre på skærmen.

    Fra rullemenuen vælg 'Deling indstillinger'. Drej skiftet til 'share'. Et delbart link vil blive genereret, som kan kopieres og sendes til alle, du ønsker.

    Lad brugere samarbejde om Google Photos Album

    Som nævnt ovenfor kan en bruger lade andre føje et foto til deres album. For at gøre dette åbner du det foretrukne album og får flere muligheder (øverste højre side af skærmen) og vælg 'Deling indstilling'.

    Du kan slukke for 'Samarbejde' ved hjælp af skiftet som pr. Skærmbillede ovenfor.

    Kontroller kommentarerne på Google Fotos

    Dernæst kan du kontrollere kommentarerne på fotos i de delte album. Åbn et album oprettet. Vælg derefter 'Deling indstillinger' i den mere sektion (tre lodrette prikker øverst til højre). Skift til / fra kommentaren 'Kommentar', for at tillade / blokere kommentarer fra andre.

    Google Fotos har gjort delingen meget nemmere og mere social. Den nye forbedring til delingsfunktionen lader dig, som Google sætter det, "bruge mindre tid til at dele dine minder og mere tid på at nyde dem".

    Forrige Artikel

    En øjeblikkelig løsning til at skjule SMS-log fra Android Call Logs

    En øjeblikkelig løsning til at skjule SMS-log fra Android Call Logs

    Opkaldslogning af Android-telefoner er meget avanceret i Smartphones i disse år, så vi let kan finde og ringe til de seneste indgående eller udgående opkaldte numre. Men med integrationen af ​​SMS i opkaldsreklamer blev opkaldslogerne vokset mere i størrelse. For en normal bruger, der får flere SMS'er om dagen, vil det være svært at finde ud af en opkaldslog inden for et par dage på grund af disse SMS-logfiler i opkaldsloggen. Sletning af...

    Næste Artikel

    7 Bedste WiFi Mesh Routere for at sikre maksimal WiFi-rækkevidde

    7 Bedste WiFi Mesh Routere for at sikre maksimal WiFi-rækkevidde

    Facebook Twitter pinterest WhatsApp Telegram Wi-Fi-netværk har udviklet sig voldsomt i løbet af de sidste par år. Den nyeste teknologi, der kan tage dit hjem Wi-Fi til det næste niveau, er netværksnetværk. Så hvad er unikt med dette netværksnetværk, du måske spørger? Godt, antag at du bor i et stort hus med flere værelser adskilt af vægge bygget af massiv beton, en almindelig Wi-Fi-router vil simpelthen ikke være god nok til at give et passende udvalg. Dette er præ...