Hvordan aktiveres privat browsing i Safari?



Når du surfer på internettet, gemmer Safari oplysninger om de websteder, du besøger. Hvis du har slået til adgangskodebesparelse i AutoFill-indstillinger, gemmer Safari også alle brugernavne og adgangskoder, du indtaster til automatisk påfyldning, når du besøger websiden næste gang.

Hvis nogle organer tjekker din computer efter at du har gennemgået et par websider, kan du så få alle dine gennemgangshistorier, herunder automatisk udfyldningsfunktion, hvis de besøger den samme webside, du besøger før. De kan se din browseradfærd eller listen over lagrede adgangskoder, selvfølgelig ikke godt for dit privatliv. For at forhindre andre i at få adgang til disse oplysninger, kan du aktivere privat browsing, før du begynder at surfe.

Følg disse skærmbilleder for at aktivere privat browsing.

  • Mens du browser på en webside ved hjælp af Safari, skal du vælge Handlingsmenu> Privat browsing. (Handlingsmenuen ligger i øverste højre hjørne af Safari-vinduet og ligner et gear.) En privat knap vises i adressefeltet for at angive, at privat browsing er aktiveret.

  • Når du ser en bekræftelsesmeddelelse, skal du klikke på OK. Du kan se skærmbilledet på højre side markeret som PRIVAT bekræfter, at du har aktiveret privat browsing.

Privat browsing er altid slået fra, når du åbner Safari, selvom den var tændt, når du sidst afslutte Safari. Plug-ins, der understøtter Privat browsing, stopper også med at gemme cookies og anden sporingsinformation.

Du kan deaktivere Privat browsing, medmindre du ikke vil være privat. Følg disse trin:

  • Mens du browser på en webside ved hjælp af Safari, skal du vælge Handlingsmenu>; Privat browsing (så markeringen forsvinder), eller klik på knappen Privat i adressefeltet. (Handlingsmenuen ligger i øverste højre hjørne af Safari-vinduet og ligner et gear.)
  • Luk alle Safari-vinduer, du brugte til at se private oplysninger. Hvis du ikke lukker vinduerne, kan andre brugere se disse sider ved hjælp af knappen Tilbage og fremad.
  • Hvis du har downloadet varer fra websteder, fjerner Private Browsing kun navnene på de elementer, du downloadede fra vinduet Downloads. For at slippe af med emnerne selv, skal du slette dem fra din computer.

Antag, hvis du glemmer at aktivere privat browsing, og du vil gøre det samme privatlivets privatliv efter et stykke tid, kan du gøre det på den måde. Når du er færdig med browsing, skal du vælge Handlingsmenu> Nulstil Safari. (Handlingsmenuen er nær øverste højre hjørne af Safari-vinduet og ligner et gear). Dette vil rydde hele historien med et enkelt klik.

Vil du vide mere om privat browsing i Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, iPad / iPhone Safari? Gå gennem hele artiklen for Beskyt dine data, mens du browser på en offentlig computer.

Forrige Artikel

Sådan får du vist WhatsApp Meddelelse Levering og læsestatus?

Sådan får du vist WhatsApp Meddelelse Levering og læsestatus?

WhatsApp-meddelelsestjenesten bliver nummer én beskedprogram til at dele tekstbeskeder og medier mellem dine venner og familie. Denne app kan registrere med dit mobilnummer og lade dig sende ubegrænsede meddelelser til enhver WhatsApp-bruger. WhatsApp er min foretrukne messaging app, der kan sende sms'er, billeder og videoer til alle større mobile platforme som iPhone, Android, Windows, BlackBerry, Nokia etc. N...

Næste Artikel

Sådan konverteres Android / iPhone til tastatur, mus eller joystick?

Sådan konverteres Android / iPhone til tastatur, mus eller joystick?

Facebook Twitter pinterest WhatsApp Telegram Nogle gange kan du kræve en alternativ mus til at forbinde din computer. Især når du præsenterer noget på pc'en og ønsker at gå frem på dias, kommer disse trådløse mus apps til at fungere. Der er en masse mobile apps, de kan konvertere din iPhone eller Android som en trådløs mus til at styre pc. I denne ar...