Nemt trick på iPhone Besked til Rydning af fotos og videoer.



Vi er ikke generet af iPhone-hukommelsen, før vi får hukommelsen fuld advarsel eller din telefon begynder at fungere langsomt på grund af manglen på ledig hukommelse. Ved du, når du bruger messaging apps i din iPhone, vil din telefon stable alle vedhæftede foto- og videofiler i dine meddelelsesapps ved at bruge din telefonhukommelse.

Du har ingen kontrol over automatisk gemtning af disse mediefiler i din beskederapp. Selvom du ikke gemmer disse filer i dit foto eller videoalbum, vil disse filer spise din hukommelse, så længe du holder disse filer i din messenger.

Du er måske ikke i stand til at bekymre sig om dit hukommelsesrum, hvis du ejer en 64GB eller over iPhone model. Men hvis du ejer en 16 GB iPhone, vil det være irriterende for dig og skal være forsigtig med dit hukommelsesrum.

Hvis du vil søge og slette hver enkelt mediefil fra din beskedapp, vil det være en tidskrævende opgave. Vi forklarede, hvordan du forhindrer automatisk gemme mediefiler fra WhatsApp messenger til dit iPhone album for at spare plads og forhindre cluttering i dit iPhone fotoalbum.

Nu skal vi fortælle dig, hvordan du nemt kan slette mediefiler fra iPhone-beskedapplikationer for at rydde op på din telefon og gemme hukommelsesplads. Dette arbejde rundt viser dig hvordan du vælger billeder som et parti og sletter alle sammen for at spare tid. Dette giver fleksibilitet til at vælge billederne fra en miniaturevisning og slette hurtigt.

Før du begynder, lad os se, hvor meget plads der bruger dine meddelelsesprogrammer. Gå til Indstillinger> Generelt> Opbevaring og iCloud-brug> Administrer lagring.

Her ser du pladsforbruget af hver app i din iPhone. Størrelsen på messaging-appen i denne skærm er summen af ​​appens størrelse og og mediet gemt i apps.

Nu kan du begynde at rydde mediefiler ud af messaging apps for at gemme rummet. Åbn din beskedapp fra iPhone og tryk på afsenderen for at slette mediefiler.

Tryk på Detaljerne øverst til højre for at åbne detaljeringsvinduet. Rul ned, indtil du ser vinduet ATTACHMENTS. Tryk og hold et hvilket som helst billede, indtil du ser pop op-menuen.

Klik nu på knappen mere for at vælge billedet. Nu kan du vælge alle de billeder, du vil slette. Til sidst skal du trykke på papirkurven i højre nederste hjørne for at slette de valgte filer.

Det er bedre at tjekke dine billedfiler lejlighedsvis og slette alle uønskede filer for at forhindre, at telefonen kommer ud af hukommelsesfasen i fremtiden for at holde din telefon ydeevne.

Forrige Artikel

En komplet vejledning til beskyttelse af MAC og undgå datatab.

En komplet vejledning til beskyttelse af MAC og undgå datatab.

Facebook Twitter pinterest WhatsApp Telegram Nogle gange kan der ske dårlige ting. Vær forsigtig, og sørg for at du tog de nødvendige skridt for at hente din MAC, hvis du mister den. Der er to ting, du vil tabe, hvis nogen stjal din MAC. For det første spilder du din MAC, der kan koste dig mere end 1000 bucks, herunder hardware og apps. Den...

Næste Artikel

Hvordan laver iPhone ikke tilgængelig under brug af internettet?

Hvordan laver iPhone ikke tilgængelig under brug af internettet?

Alle os ønsker at skjule fra mobiltårne ​​bare et stykke tid for at slappe af i vores egen verden. Der er få gange, at du måske vil sætte din iPhone ikke tilgængelig i mindst et par timer. Især mens du er på ferie, eller når du bruger dyrebare øjeblikke med din familie, i din yogaklasse, eller du bare vil slappe af i et stykke tid, vil du måske holde afstand fra alle mobiltelefonopkald. Du kan stadig...